Salam sejahtera para pedagang, pemilihan broker adalah salah satu aspek yang penting untuk memastikan proses perdagangan (trading) berjalan lancar.

Fullerton Markets merupakan salah satu broker cadangan dengan kredibiliti yang sangat tinggi dan dipercayai.

Penawaran

Fullerton Markets menawarkan pedagang :

Keselamatan Dana Unggul

Akaun Terasing – Dana korporat dana klien adalah disimpan dalam bank yang berlainan. Kesemua dana klien diurus tadbir dalam akaun yang berlainan bagi memastikan kos pengurusan tidak boleh menggunakan dana daripada klien.

Dana klien diurus takbir oleh pemegang amanah saham iaitu *Kiwi Global Trust Ltd*. dan ianya disimpan dalam bank *ANZ*. Semua aktiviti akaun akan dipantau oleh badan perundangan dan tertakluk untuk diaudit. Usaha ini dilakukan bagi mengelakkan sebarang penyalahgunaan dana.

SEMUA yuran pemegang amanah dikecualikan dengan deposit atas USD1500.*

Kredibiliti Global Oleh CEO Fullerton Markets, Mario Singh
Seorang pemikir terkenal dalam industri kewangan, Mario telah muncul lebih daripada 40 kali di media antarabangsa CNBC dan Bloomberg, dan pandangannya mengenai pasaran ditonton oleh kira-kira 350 juta penonton di seluruh dunia.

Sebagai perunding korporat yang berjaya, Mario telah dibawa masuk oleh beberapa bank terbesar di dunia untuk bercakap dengan peniaga dan pelanggan mereka. Antara pelanggan beliau termasuk ICBC – bank terbesar China, Julius Baer – bank Swiss terbesar ketiga dan OCBC – kedudukan oleh Bloomberg sebagai bank paling kukuh di dunia pada tahun 2011 dan 2012.

Pelaksanaan Pantas
Dengan infrastruktur bertaraf dunia kita, dagangan pelanggan dilaksanakan secepat 20 milisaat di Eropah Barat dan 190 milisaat di Asia Tenggara.

Pelayan Metatrader4 kami dihoskan di Equinix LD4, bersama-sama dengan tier satu Liquidity Provider dan bank-bank, dengan kelajuan rangkaian kurang daripada 1 milisaat.

Pelaksanaan kelajuan tinggi dan latency rendah bila-bila masa boleh diakses dan di mana sahaja ini membolehkan pedagang mengalami kelajuan yang tinggi tanpa gangguan ketika berdagang.

Tier Satu Liquidity Provider
Kami menawarkan pelanggan-pelanggan kami akses langsung kepada pasaran kewangan terbesar di dunia tanpa re-quote. Kami bekerja dengan beberapa liquidity provider terbesar di dunia untuk memastikan bahawa pelanggan kami menikmati kestabilan harga pada kadar yang kompetitif (mengikut harga semasa). Kami menyediakan mudah tunai daripada beberapa bank global terbesar dan ECN termasuk Credit Suisse, Citibank, Deutsche Bank, FXSpotStream, Hotspot, Barclays dan J.P. Morgan.

Bantuan Khas 24 Jam
Semua pelanggan disokong dengan pasukan pegawai khidmat pelanggan professional dan berdedikasi. Pasukan kami boleh dihubungi 24 jam sehari, 5 hari seminggu melalui talian platform live chat.

 

Nota kaki:

  1. Stop Level adalah 0
  2. Take Profit & Stop Loss boleh diselaraskan & diletakkan mengikut kehendak pedagang.
  3. Penutupan/ Entry order boleh dilaksanakan ketika pergerakan market rancak.
  4. Withdrawal & Deposit langsung ke broker mengikut rate semasa. 

 

Berminat?

Access di https://www.fullertonmarkets.com/signup/kapasitadotcom

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan,
hubungi +60176384807 (Cik Diyana)

TINGGALKAN JAWAPAN

Sila hantar komen anda!
Sila masukkan nama anda disini